Podcast

Suomen Haavanhoitoyhdistys ry tarjoaa juhlavuoden kunniaksi ensimmäisen podcast-jakson. Ensimmäisen jakson nimi on "Haavojen havinaa 25 vuotta". Jakso on kuunneltavissa: Spotify, Applen ja Googlen podcast-palveluilla.

Hetkonen, mikä ihmeen Spotify?

Haavat Haltuun -podcastsarjan kuvaus:

Suomen Haavanhoitoyhdistys ry:n tuottama podcastsarja tarjoaa kuulijalleen asiantuntevaa tietoa ajankohtaisista aiheista. Suomen Haavanhoitoyhdistys ry (SHHY) on vuonna 1995 perustettu moniammatillinen yhdistys, jonka tavoitteita on mm. parantaa vuorovaikutteisuutta ammattiryhmien välillä sekä edistää haavanhoidon kehittämis-, tutkimus- ja opetustyötä. Suomen Haavanhoitoyhdistys ry tekee yhteistyötä eri kansallisten ja kansainvälisten toimijoiden kanssa.

Podcast-musiikki: Tom Peltonen (musiikkiin erikoistunut opettaja, rehtori) Botnia Big Band ja Kauhava Big Band (Saksofoni)

Podcast-logo: Digitaali 

Haavojen Havinaa 25 vuotta -podcastjakson kuvaus:

Miksi Suomen Haavanhoitoyhdistys on perustettu? Mitä yhdistykselle ja haavanhoidolle on tapahtunut kuluneen 25 vuoden aikana? Entä miltä yhdistyksen tulevaisuus näyttää? Näitä kysymyksiä käsitellään Haavat Haltuun -podcastsarjan ensimmäisessä jaksossa.

Keskustelijoina ovat Suomen Haavanhoitoyhdistys ry:n (SHHY) perustajajäsen ja kunniapuheenjohtaja Helvi "Hetu" Hietanen, SHHY puheenjohtaja Lea Pulliainen sekä SHHY:n tiedotusvastaava Jenna Olkkonen. 

Meille voit antaa palautetta sähköpostitse osoitteeseen:

Kerro meille esimerkiksi, että mitä mieltä olit ensimmäisestä jaksosta? Haluaisitko kuulla lisää podcasteja yhdistykseltä? Mitkä aiheet sinua kiinnostavat?