Rekisteröityminen, maksaminen ja peruutusehdot

Rekisteröityminen ja osallistumismaksun maksaminen

Rekisteröityminen koulutuspäiville Finlandia-talolla Helsingissä alkaa molempina päivinä klo 8.00. Ilmoittautuneille lähetetään tammikuussa 2018 postissa osallistumiskortti, joka toimii pääsylippuna koulutuspäiville. Kortti on esitettävä rekisteröitymisen yhteydessä Finlandia-talolla. Muista ottaa kortti mukaan koulutuspäiville, sillä se toimii pääsylippunasi ilmoittautumiisi tapahtumiin! HUOM! Mikäli et saa osallistumiskorttia kotiosoitteeseesi, saat sen rekisteröitymistiskiltä saapuessasi Finlandia-talolle!

Osallistumismaksu sisältää pääsyn luennoille, luentomateriaalin ja ohjelmassa mainitut tarjoilut. Iltajuhla ei sisälly koulutuspäivien osallistumismaksuun. Iltajuhlaan osallistuminen maksaa 40 euroa.
Osallistumismaksua ei palauteta, mikäli koulutukseen ilmoittautunut jää tulematta koulutukseen. Kts. peruutusehdot.
Osallistumismaksun lasku lähetetään ilmoittautumisen jälkeen ilmoittautumislomakkeessa annettuun laskutusosoitteeseen tavalla, joka lomakkeesta on valittu ilmoittautuessa koulutuspäiville esim. paperilasku, verkkolasku.
Osallistumismaksu tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä.
Vaatesäilytysmaksu sisältyy osallistumismaksuun.

Valtakunnalliset Haavapäivät

Jäsenhinta edellyttää, että vuoden 2017 jäsenmaksu on maksettu.
Osallistumishinnat (sis. alv 0%)

Jäsen:
1 pv 200 €, 2 pv 320 €
7.1.2018 jälkeen 1 pv 250 €, 2 pv 400 €
Ei jäsen:
1 pv 250 €, 2 pv 370 €
7.1.2018 jälkeen 1 pv 300 €, 2 pv 450 €

Koulutuspäivien iltajuhla

Iltajuhla on Gaalaillallinen (pöytiin tarjoilu).
Pukukoodi: tumma puku.
Juhla järjestetään torstaina 1.2.2018 klo 19.00-01.30 Finlandia-talon Veranda-tilassa.
Osallistumismaksu iltajuhlaan on 40 euroa sisältäen ruokailun ja ohjelman.

Opiskelijahinta

Jäsenen tai ei-jäsenen Valtakunnallisten Haavapäivien osallistumismaksun kokonaissummasta vähennetään 50 € yhden päivän ja 100 € kahden päivän osallistumismaksusta opiskelijan ollessa kokopäiväinen opiskelija. Voimassa oleva opiskelijakortti tai oppilaitoksen todistus voimassaolevasta opiskelupaikasta on esitettävä rekisteröinnin yhteydessä yhdessä viivakoodillisen osallistujakortin kanssa. Hinnat sisältävät luennot, luentomateriaalin, kahvit ja lounaat.

Peruutusehdot

Ennen 7.1.2018 tehdyistä peruutuksista veloitetaan 25 € / osallistuja, 7.1.2018 tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 % maksuista. Sairaustapauksesta on ilmoitettava viipymättä, osallistumismaksu voidaan palauttaa lääkärintodistusta vastaan ennen 7.1.2018 vähennettynä 25 € toimistokuluilla ja 7.1.2018 tai sen jälkeen 50 % vähennettynä. Mikäli sairaustapauksen vuoksi osallistujan tilalle tulisi toinen henkilö, on muutoksesta ilmoitettava viipymättä ja kuluina veloitetaan 25 € toimistomaksu.

Jos ilmoittautunut jää saapumatta ilman peruutusta, veloitetaan koko maksu. Peruutukset tulee ilmoittaa sähköpostilla .

Erityisruokavaliot

Vähälaktoosinen ja gluteeniton ruokavalio on merkitty lounasruokiin ja ne ovat saatavilla ilman eri ilmoitusta. Muut erityisruokavaliot tai allergiat osallistuja ilmoittaa itse ilmoittautumislomakkeella kohdassa erityisruokavaliot. Ilmoitathan erityisruokavaliosta myös ravintolan tarjoilijalle tullessasi ruokailemaan.

Tervetuloa!

LUE MYÖS SÄHKÖPOSTIISI SAAMASI VAHVISTUS TARKKAAN!