XXIII Valtakunnalliset Haavapäivät 30.01 - 31.01.2020, Messukeskus, Helsinki

Lämpimästi tervetuloa XXIII Valtakunnallisille Haavapäiville 30.1.-31.1.2020 Helsingin Messukeskuksen Siipeen!

 

XXIII Valtakunnallisten Haavapäivien teemana on Vastuuna haavat.                                                                                                          

Nyt on se aika vuodesta, kun alkaa ensi vuoden XXIII Valtakunnallisille Haavapäiville 30.1.-31.1.2020 ilmoittautuminen !

Torstaina aiheena on Haavahoito Valtakunnallisesti, jossa käymme esimerkiksi haavojen kustannuksista, haavatuotteiden hankintaan ja kilpailutukseen. Missä menemme tällä hetkellä terveydenhuollon uudistamisessa? Miten saamme potilaan, jolla on haava, sitoutumaan omaan hoitoonsa ? Tutustumme uusimpaan EWMA dokumenttiin, epätyypilliset haavat sekä EPUAP:n päivitetty suositus painehaavojen ehkäisystä ja hoidosta.

Auktorisoitujen haavahoitajien verkostoitumislounas pidetään torstaina ensimmäistä kertaa Haavapäivillä. Erillinen ilmoittautuminen auktorisoiduille haavahoitajille on

Perjantaina on vuorossa Haavahoito paikallisesti ja käytännön läheisesti. Milloin sairaanhoitaja, joka hoitaa haavoja, konsultoi ja ketä? Kevennys- ja kipsihoidon tärkeydestä haavahoidossa sekä pureudumme hieman syvemmälle aiheesta, haavan hoitotuotteiden oikea käyttö oikealle haavalle.

Molempina päivinä meillä kaikilla on mahdollisuus tutustua hyvin laajasti näyttelyalueeseen, jossa yritykset esittelevät haavanhoitoon liittyviä tuotteitaan.

Perjantaina on samaan aikaan pääsession ohjelman kanssa rinnakkaissessio lääkäreille ja muille aiheesta kiinnostuneille, jonka teemana on Apua, haavapotilas vastaanotolla! Mitä teen, mistä tietoa, ketä konsultoin- moniammatillisuus haavapotilaan hoitopolussa.

Rinnakkaissessioon ilmoittaudutaan Haavapäivien ilmoittautumislomakkeen kautta, jossa tulee tilajärjestelyjen vuoksi erityisesti huomioida se, haluaako osallistua perjantaina pääsalin luennoille vai rinnakkaissessioon. Kumpaankin ei ole mahdollista ilmoittautua. Rinnakkaissession ohjelma on löydettävissä www.shhy.fi/haavapaivat/laakarien-ohjelma/

Suomen Haavanhoitoyhdistys ry:n vuosikokous järjestetään torstaina luentojen jälkeen klo 16.00, jonne toivomme kaikki yhdistyksen jäsenet lämpimästi tervetulleiksi päättämään yhteisistä asioista.

Torstaina 30.1.2020 kello 19 alkaen järjestämme perinteiseen tapaan iltajuhlan Messukeskuksen Siiven ravintolamaailmassa, Kajo, Valo, Säde ja Platta 2 (entinen Talvipuutarha) Pidetään yhdessä mukava ilta hyvän ruoan ja musiikin parissa. Huomioithan, että ilmoittautuminen iltajuhlaan on sitova ruokailun vuoksi.

XXIII Valtakunnallisilla Haavapäivillä on mahdollisuus esittää Haavapäiville hyväksytty abstrakti  ePosteri -sessiossa. Sessio järjestetään torstaina lounastauon yhteydessä. Tämä on oiva mahdollisuus esitellä omia tutkimuksia ja kehittämishankkeita. Lisätietoa abstraktin laatimisesta löytyy yhdistyksen verkkosivuilta: www.shhy.fi/haavapaivat/posteriohje

Olemme varanneet hotellikiintiöt heti lokakuusta Messukeskus Holiday Inn Expo:n ja Original Sokos Hotel Triplaan. Tarkemmat tiedot löytyvät majoitus -osiosta.

Valtakunnallisten Haavapäivien ohjelmat, luennoitsijoiden esittelyt sekä luento- ja posteritiivistelmät sekä näyttelyyn osallistuvien yritysten esittelyt tulevat ladattavaan mobiilisovellukseen. Mobiilisovellus mahdollistaa osallistujien sujuvan viestinnän ja vuorovaikutuksen mm. viestiseinän avulla osallistujien ja luennoitsijoiden välillä koulutuspäivien aikana. Sen avulla osallistujien on helppo olla aktiivisia ja esittää kysymyksiä sekä kommentoida luennoitsijoille. Tammikuussa 2020 osallistujille lähetetään sähköpostilla osallistumiskortti, joka tulee tulostaa mukaan Valtakunnallisille Haavapäiville. Tarkemmat ohjeet mobiilisovelluksen lataamisesta tulevat samassa sähköpostissa.

Ohjelmaan pääset tutustumaan aivan tuossa tuokiossa. Tutustu ohjelmaan ja osallistumishintoihin osoitteesta:  https://shhy.fi/haavapaivat/ohjelma/

ilmoittautuminen on alkanut. Ilmoittautumaan pääset osoitteesta: https://shhy.fi/haavapaivat/ilmoittautuminen/

Lämpimästi tervetuloa Haavapäiville!

Suomen Haavanhoitoyhdistys ry:n hallitus

XXIII Valtakunnallisille Haavapäiville haetaan Helsingin Yliopiston lääketieteelliseltä tiedekunnalta erikoislääkärikoulutukseen teoreettisia koulutustunteja.