Syksyn alueellisten koulutuspäivien satoa

0

Syksyn alueellisten koulutuspäivien satoa

Yhdistyksen syksyn alueelliset haavakoulutukset järjestettiin lokakuussa Savonlinnassa ja marraskuussa Kuusamossa. Hallituksen alueellisten koulutusten vastuuhenkilön ominaisuudessa ohessa lyhyt kooste koulutuksista ja niiden onnistumisesta. Yhteenvetona voidaan sanoa, että koulutuspäivät olivat kovin toivotut ja odotetut. Savonlinnan Paviljonkiin saapui noin 100 ja Kuusamossa Kuusamo-taloon noin 90 haavahoidosta kiinnostunutta osallistujaa.

Savonlinnaan osallistujia tuli muun muassa Siilinjärvi - Lahti – Lappeenranta-akselilta ja Kuusamoon Ylivieskasta, Sodankylästä ja Raahesta, joista osalla pisimmillään matkaa huikeat yli 300 kilometriä! Pitkät matkat eivät näköjään pelota pohjoisen väkeä, jonne koulutusta oli kovasti odotettukin. Kysyttäessä osallistujien työpaikkaa, suurimmaksi ryhmäksi molemmissa paikoissa nousi kotihoito – kotisairaanhoito – erilaiset hoitokodit sekä vuodeosastot. Osallistujien ammattiryhmistä enemmistö oli sairaanhoitajia mutta myös lähi- tai perushoitajia koulutuksissa oli runsaasti. Edellisten lisäksi jokunen muukin ammattikunta oli edustettuna esim. Savonlinnassa oli mukana joitakin jalkaterapeutteja sekä yksi lääkäri.

Sanat osallistuva ja innostunut kuvaa molempien koulutuspaikkojen yleistä tunnelmaa. Myönteistä palautetta koulutuksesta osallistujilta tuli niin paikan päällä sanallisesti kuin pyydetyissä kirjallisissa palautteissakin. Kuusamossa kirjallisen palautteen antoi huikeat 89% osallistujista ja Savonlinnassa palauteprosentti oli 68%. Iso kiitos kaikille osallistujille onnistuneesta koulutuspäivästä ja arvokkaasta palautteesta!

Mukana koulutuspäivissä oli totuttuun tapaan myös näytteilleasettajia, 12-13 firmaa kummassakin paikassa. Kiitokset myös Teille, läsnäolonne tuote-esittelyineen on arvokasta sekä odotettua, mikä tuli hyvin esille myös osallistujien antamissa positiivisissa palautteissa. Savonlinnassa haasteena oli hieman ahtaat näyttelytilat, mutta hyvällä yhteistyöllä siitäkin selvittiin, josta vielä erityiskiitokset kaikille näytteilleasettajille!

Kiitokset päivien järjestelyistä ja onnistumisesta itse paikan päällä menevät paikallisille järjestäjille eli Savonlinnaan Sari Korhoselle ja Riikka Honkaselle sekä Kuusamoon Kirsi Karjalaiselle, Virpi Määtälle ja Irene Törmälälle. He huolehtivat koulutustapahtuman markkinoinnista ja käytännön asioista koulutuspaikoissa. Kuusamossa saimme paikalle myös paikallislehden toimittajan, hieno juttu!

Esitän myös lämpimät kiitokset hallituskumppaneille ahkerasta, ammattitaitoisesta ja saumattomasta työskentelystä koulutuspäivien onnistumisen turvaamiseksi ja läpiviemiseksi. Yhdessä saimme jälleen onnistuneet koulutuspäivät aikaan! Lämpimät kiitokset kuuluvat myös hallituksen ulkopuolisille luennoitsijoille Milla Kalliolle ja Arja Korhoselle!

Molemmissa koulutuspaikoissa yhdistyksen ständillä kävi mukava kuhina ja uusia, haavanhoidosta kiinnostuneita henkilöitä liittyi yhdistyksen jäseneksi Savonlinnassa 11 ja Kuusamossa jopa 19 osallistujaa! Lämpimästi tervetuloa yhdistyksen jäseneksi!

Nyt järjestettyjen alueellisten koulutusten jälkeen on hyvä hengähtää hetki, jonka jälkeen jatkaa innostunein mielin kohti Valtakunnallisia Haavapäiviä upeassa Finlandia-talossa. Lämpimästi tervetuloa kaikki innolla mukaan!

Joensuussa 17.11.2017

Kielo Turtiainen

Kategoriat Example Category

Ole ensimmäinen kommentoija

Lisää kommentti