Kesän kynnyksellä täyttä toimintaa

0

Kesän kynnyksellä täyttä toimintaa

Haavanhoitoyhdistyksen hallitus kokousti 7. ja 8.6. Helsingissä vielä ennen lyhyttä kesätaukoa tehden päätöksiä ja suunnitellen tulevaa. Savonlinnan ja Kuusamon alueellisten koulutusten järjestelyt ovat lähestulkoon toteuttamista vailla hallituksen aktiivisten toimijoiden sekä paikallisten järjestäjien tekemän työn ansiosta. Ilmoittautuminen koulutuksiin alkaa yhdistyksen verkkosivuille tulevalla lomakkeella elokuussa 2017. Lisätietoa koulutuksista löytyy verkkosivuilta osoitteesta http://shhy.fi/koulutus/koulutuskalenteri/

Haavanhoitoyhdistys on mukana myös lokakuussa Tampereella järjestettävän toisen kansallisen Diabetesjalka-symposiumin toteuttamisessa, jossa yhdistyksen vastuulla on pääasiassa ammatillisen näyttelyn järjestäminen. Kyseisen symposiumin osalta ohjelma tulee ilmoittautumislinkkeineen myös Haavanhoitoyhdistyksen verkkosivuille kesän aikana.

Yhdistyksen ”käyntikortti” eli Haava-lehti opintopäiväteemalla ilmestyi pari viikkoa sitten, jonka mukana jäsenille lähetettiin yhdistyksen nimellä varustettu kynä. Kyseinen jäsenlahja lähetettiin Valtakunnallisten Haavapäivien 20-vuotisen taipaleen kunniaksi. Jäsenet pääsevät lukemaan Haava-lehteä myös sähköisesti verkkosivujen kautta suoritettuaan rekisteröitymisen omalla jäsennumerollaan. Yllättävän harva on toistaiseksi kirjautunut käyttäjäksi eli kannustankin teitä kaikkia tutustumaan myös verkkolehteen.

Hallitus käsitteli kokouksessaan myös tutkimus- ja kehittämisrahaston sekä yhdistyksen apuraha-anomukset, joita olikin tullut ilahduttavan paljon. Hallitus budjetoi kuluvan vuoden toimintasuunnitelmaan ja talousarvioon aiempaa enemmän varoja mm. koulutuspäivien osallistumisapurahoja jäsenille, joka suunnitelma esitettiin jäsenistölle helmikuun vuosikokouksessa. Siispä sanoista tekoihin! Lupaukset lunastettiin myöntämällä kokouksessa kaikille kriteerit täyttäville hakijoille osallistumismaksun suuruinen apuraha hakemaansa koulutukseen. Apurahojen saajat ja käyttökohteet ovat nähtävissä yhdistyksen verkkosivuilla http://shhy.fi/jasenyys/apurahojen-saajat/

Lisäksi hallitus päätti käännättää suomeksi EWMAn julkaiseman dokumentin (Negative pressure wound therapy: Overview, challenges and perspectives) alipaineimuhoitoa koskien. Kyseinen dokumentti tullaan julkaisemaan yhdistyksen verkkosivujen materiaaliarkistossa käännöstyön valmistuttua.

Toinen hallituksen kokouspäivä sananmukaisesti vietettiin Finlandiatalolla, joka toimii vuoden 2018 Valtakunnallisten Haavapäivien päänäyttämönä. Finlandiatalon yhteyshenkilö esitteli hallitukselle koulutus- ja näyttelytilat, jonka jälkeen suunniteltiin koulutuspäivien ohjelmaa saatujen palautteiden sekä aiemmin käydyn ideoinnin ja EWMAsta tuotujen ajatusten perusteella. Tarkoituksena on saada ohjelma täysin valmiiksi syyskuuhun mennessä, jotta ilmoittautuminen koulutuspäiville voi alkaa lokakuun alussa. Kyseisillä päivillä järjestetään jälleen myös ns. lääkärisessio perjantaina 2.2.2018, jonka ohjelman suunnittelee ja toteuttaa Suomen Lääkäriliiton haavanhoidon erityispätevyystoimikunta. Session ohjelman suunnittelu on myös jo hyvin pitkällä.

Vaikuttaa siis siltä, että hallitus voi rauhallisin mielin jäädä lyhyelle kesälomalle. Toivottelen kaikille lukijoille oikein aurinkoista ja rentouttavaa kesää ja lomaa!

Heli

Kategoriat Hallituksen kokous

Ole ensimmäinen kommentoija

Lisää kommentti