Asioita hallituksen kokouksesta

1

Asioita hallituksen kokouksesta

Aurinkoista sunnuntaita täältä Turun suunnalta kaikille blogin lukijoille!

Yhdistyksen hallitus kokousti toista kertaa uuden hallituksen voimin perjantaina 31.3. Helsingissä. Kokous oli merkittävä yhdistyksen toiminnan ja hallitustyöskentelyn kannalta mutta myös äärimmäisen haikea. Varapuheenjohtajana toista kautta toiminut Piia Grek-Stjernberg joutui luopumaan SHHYn tehtävistään ja hallitustyöstä kesken kauden perustuen yhdistyksen perustamisen yhteydessä luotuun toiminta-ajatukseen. Yhdistystä perustettaessa vuonna 1995 tehtiin selväksi, että yritykset ovat aktiivisesti mukana yhdistyksen toiminnassa keskenään tasavertaisina jäseninä. Tuolloin päätettiin myös, ettei yrityksen edustaja voi tulla valituksi yhdistyksen hallitukseen, jolloin tasavertaisuuden periaate säilyisi. Hallituksen helmikuun kokouksen jälkeen Piia oli siirtynyt haavanhoitotuotteita markkinoivan yrityksen palvelukseen. Tästä johtuen yhdistyksen hallitus jatkaa kuluvan kauden toimintaa kahdeksan jäsenen voimin seuraavaan vuosikokoukseen asti. Vt varapuheenjohtajaksi hallituksen jäsenet valitsivat keskuudestaan plastiikkakirurgian erikoislääkäri Lea Pulliaisen.

Kokouksessa käsitellyistä asioista ja päätöksistä mainittakoon, että hallitus päätti asettaa Suomesta toisen ehdokkaan EPUAP Trusteeksi Maarit Ahtialan lisäksi. Ehdotus pitää jättää heinäkuun loppuun mennessä. Uudet EPUAP Trusteet äänestetään useamman ehdokkaan joukosta ja tulos julkaistaan EPUAP-konferenssissa Belfastissa syyskuun lopulla.

Kuusamon ja Savonlinnan alueellisten koulutusten ohjelmat alkavat olla valmiina ja pyritään julkaisemaan seuraavassa Haava-lehdessä, joka ilmestyy toukokuun puolivälissä. Ohjelma tulee näkyviin luonnollisesti myös yhdistyksen verkkosivuille ja ilmoittautumislinkit molempiin koulutuksiin avautuvat elokuun alussa.

Haavapäivien osalta ohjelman suunnittelu alkaa toden teolla viikon sisällä, kun osa SHHYn sekä Lääkäriliiton erityispätevyystoimikunnan edustajista tapaa toisiaan asian tiimoilta.

Haavahoitajan verkkoportfoliota uudistetaan hieman kevään aikana, jonka jälkeen portfolion avaamisesta tiedotetaan niin yhdistyksen verkkosivuilla kuin Haava-lehdessäkin. Yhdistyksen sääntöjä muokataan edelleen ja tarkastutetaan vielä yhdistysrekisterissä ennen seuraavaa vuosikokousta. Jäsenkorttien hankkimista jäsenille on myös työstetty pyytämällä useita tarjouksia eri paikoista. Jäsenkortti olisi tarkoitus ottaa käyttöön ensi vuonna.

Toukokuussa ilmestyvän Haava-lehden opintopäivänumeron mukana jäsenille lähetetään yhdistyksen nimellä ja logolla varustettu kynä 20. Valtakunnallisten Haavapäivien kunniaksi.

Seuraava yhdistyksen järjestämä tapahtuma on vajaa kuukauden päästä järjestettävä auktorisoitujen haavahoitajien koulutus Helsingin Messukeskuksessa, jonka järjestelyt ovat hyvällä mallilla. Kiitokset jo tässä vaiheessa koulutukseen lupautuneille luennoitsijoille, ilmoittautuneille yrityksille ja osallistujille. Luvassa on jälleen asiantuntijaluentojen lisäksi paljon keskustelua ja verkostoitumista aiempien vuosien koulutusten tapaan.

Aurinkoisia kevätpäiviä toivotellen

Heli

Kategoriat Hallituksen kokous

1

Kommentti

  • Kirjoittanut Ansa Iivanainen on 12.4.2017 22:40

    Blogi on hyvä tiedotuskanava. Toivottavasti yhdistyksen jäsenet käyvät lukemassa ja saamassa ajantasaista tietoa yhdistyksestä. Onnea Piia Grek-Stjernbergille uuteen postiin ja onnea uudelle varapuheenjohtaja Lea Pulliaiselle.

Lisää kommentti